субота, 31 березня 2018 р.

Книги читаємо - Всесвіт пізнаємо"


  "Книга - казкова лампа, що дарує людині світло на далеких і темних дорогах життя".
    Прищепити дітям любов до книги, виховати в дітей потребу до читання, дбайливе ставлення до книги допомогає Тиждень дитячого читання.
    В Україні щорічно в останній тиждень березня проходить Всеукраїнський тиждень дитячого читання. Свято, яке не вписується у жодні рамки та обмеження, оскільки читання - це океан із невідкритими островами. Це свято пройшло і в нашій бібліотеці. Для дітей провели літературну годину "З книгою жити  з добром дружити",а також представлена виставка - рекомендація нових надходжень літератури "Книги читаємо - Всесвіт пізнаємо". Після заходу  пригостили дітей чаєм та печивом.


 




Країна дитячих журналів

    Цікавими і пізнавальними заходами стала презентація українських друкованих видань, які отримує бібліотека, і які користуються найбільшою популярністю серед читачів-дітей. У дитячих журналах можна знайти корисну та цікаву інформацію. На їх сторінках багато цікавих, пізнавальних, захоплюючих розповідей, оповідань, віршів, які допомагають у навчанні, вчать логічно мислити, відкривають таємниці навколишнього світу. Для дітей представлена виставка - презентація "Країна дитячих журналів"



Немає коментарів:

Дописати коментар