середа, 15 травня 2019 р.


Подвиг народу – подвиг безсмертя

Картинки по запросу фото до дня перемоги
  

     9 травня завжди залишиться у пам’яті народу як найсвітліший та найвеличніший день – день вічної і незгасної пам’яті за загиблими в роки війни, день беззаперечної перемоги над ворогом.
     Це свято – символ героїзму, самовідданої любові до рідної землі, нескореної сили духу захисників Вітчизни. Разом з радістю цього великого торжества ми розділяємо і гіркий полин втрати, адже за роки війни Україна заплатила мільйонами життів своїх синів і дочок. Низький уклін тим, хто віддав власне життя за щасливе майбутнє своїх нащадків.
     В бібліотеці представлена книжкова виставка «Подвиг народу – подвиг безсмертя».
                   







Майстер художнього слова

      13 травня 170 років від дня народження Панаса Мирного (Панаса Яковича Рудченка 1849 – 1920), українського прозаїка, драматурга. Творчість Панаса Мирного належить до найцінніших скарбів літературної спадщини українського народу. Вона насичена революційно – демократичною ідейністю, порушує широкі суспільні проблеми, по-новому художньо їх розв’язує.
     Видатний письменник гаряче дбав про розвиток українського художнього слова. Література яка представлена на книжковій викладці  «Майстер художнього слова» ознайомить читача про життя і творчість письменника та його твори.




Немає коментарів:

Дописати коментар